B2B portal
Iskanje

Znova in znova potrjujemo svoje dobro ime

Impol velja v svetu aluminijevih izdelkov in tehnologije za sinonim kakovosti. Za tem stoji nenehno potrjevanje zaupanja, konstanten napredek in fleksibilnost pri zadovoljevanju potreb kupcev. Pri proizvodnji široke palete aluminijevih izdelkov ves čas stremimo k napredku, izboljševanju kakovosti in komunikaciji s trgom. V sodelovanju s strokovnimi inštitucijami, izobraževalnimi ustanovami, pa tudi svojimi kupci osvajamo nova znanja in ponujamo vedno nove rešitve. Na ta način ustvarjamo dolgoročne odnose, ki skozi leta sejejo zaupanje v našo kakovost.

Trajnostni izdelki InfiniAL

Visoka vsebnost recikliranega aluminija in nizek ogljični odtis

Novo blagovno znamko iztiskanih in valjanih izdelkov InfiniAL smo razvili v skladu s strategijo trajnostnega razvoja skupine Impol.

Stiskani izdelki

Z merili najvišje kakovosti

Tehnična dovršenost, doseganje visokih standardov kakovosti in uporaba vrhunske proizvodne opreme so le trije vidiki proizvodnje aluminijevih stiskanih izdelkov.

 

Valjani izdelki

Tehnološka dovršenost in široka uporabnost

Valjani izdelki iz aluminija so izdelki široke uporabe. Doseganje visokih kakovostnih in tehnoloških standardov pa je zato še toliko bolj pomembno.

 

Rondelice

Tradicija. Znanje. Fleksibilnost

Zelo kratki dobavni roki naših izdelkov potrjujejo fleksibilnost in sposobnost naše proizvodnje. Kakovost je tudi pri izdelovanju rondelic posledica dolgoletnih izkušenj.

 

Finalizirani izdelki

Od najkakovostnejše aluminijeve zlitine do najzahtevnejše obdelave izdelka

Konkurenčna prednost, ki jo ponujamo kupcem, je nudenje celovite storitve, saj naši  svetovalci kupca usmerjajo skozi celoten proces proizvodnje, od izbire ustrezne zlitine do končne površinske obdelave.