B2B portal
Iskanje

Gradimo vrednost za vaš uspeh

Svoje znanje in izkušnje spretno izkoriščamo pri ustvarjanju vrednosti za naše kupce. Z vrhunskimi izdelki in polizdelki iz aluminija prispevamo k uresničevanju vaših poslovnih ciljev, skupaj razvijamo inovacije, testiramo in izpopolnjujemo vrhunske aluminijeve zlitine s specifičnimi mehanskimi lastnostmi za uporabo v vaši industriji. Podpis kakovosti Impol je znak zaupanja in zanesljivosti z vse večjo podporo tudi v svetovnem merilu.

Impol je fleksibilno, inovativno in v razvoj usmerjeno podjetje za predelavo aluminija v vrhunske polizdelke. Svoje temeljne konkurenčne prednosti – prilagodljivost in vsestranskost – spretno izkoriščamo pri snovanju in proizvodnji širokega spektra izdelkov in polizdelkov, ki zadovoljujejo potrebe raznovrstnih industrij.

Partnerstvo za uspeh

Uspeh podjetja Impol ne sloni zgolj na certificirani kakovosti in sledljivosti surovin. Partnerstva vzdolž celotne dobavne verige so tista, ki nam pomagajo celovito zadovoljiti potrebe trga. Od zanesljivih dobaviteljev pa vse do povezovanja s končnimi kupci iščemo skupno inovativno pot do novih tehnoloških rešitev ter zlitin in izdelkov, ki ustvarjajo vašo prihodnost.

 

Več kot 70 zlitin

Trenutno v naši livarni proizvajamo več kot 70 različnih aluminijevih zlitin, katere tudi dopolnjujemo in dodatno razvijamo v sodelovanju z našimi kupci. Ena ključnih konkurenčnih prednosti Impola so ravno individualno razvite zlitine za potrebe posamične industrije, med katerimi so nekatere tudi zaščitene s patentom.

Celovita ponudba

V okviru Impola proizvajamo tako stiskane kot valjane polizdelke iz aluminija. Lastna livarna in sodobni laboratoriji za testiranje zlitin in izdelkov predstavljajo veliko prednost na trgu, saj nudijo fleksibilnost in hitro implementacijo novosti glede na potrebe posamičnih industrij.

Poprodajne storitve in podpora

Pri Impolu stremimo k dolgoročnim poslovnim odnosom, zato smo vam vedno na voljo za strokovni nasvet ali podporo. Močna ekipa tehnologov in vrhunskih strokovnjakov z bogatimi izkušnjami na področju aluminija vam bo na vsakem koraku v pomoč pri razvoju novih zlitin in izdelkov za vključevanje v vaš proizvodni proces.

Fleksibilnost

Z veseljem vam stopimo naproti in proizvodnjo prilagodimo vašim zahtevam, procesu ali razmeram na trgu. Naše tehnološke procese nenehno posodabljamo in proizvodnjo optimiziramo za čim boljši izkoristek materiala. Širok nabor tehnološke opreme nam omogoča prilagajanje vašim potrebam in dobavnim rokom.

Trajnostni vpogled

Našo prihodnost gradimo na osnovi družbene odgovornosti in zavezanosti k skrbi za zaposlene. Zavedamo se pomena trajnostnega razvoja, zato se kot zanesljiv dobavitelj in partner zavzemamo za recikliranje in ponovno uporabo stranskih produktov proizvodnje ter vsesplošno odgovornost do družbe, v katero smo vpeti.

Vizija

Odličnost v dejanjih. S pogledom naprej.

Predelava aluminija v izdelke najvišje kakovosti je tisto, na čemer sloni naša identiteta.

 

Organizacija

Osebna izkaznica. Vodstvo. Kodeks in politike.

Skupina Impol deluje v okviru krovne družbe Impol 2000, d. d..