B2B portal
Iskanje

Specialisti za specifične želje

Profili v različnih panogah imajo različne specifike. Naša prednost je ta, da znamo prisluhniti potrebam posamezne panoge in želje kupcev tudi udejaniti ter obenem nuditi nadaljnjo obdelavo izdelkov.

Izdelamo profile iz več kot 40 različnih zlitin, pri čemer prevladujejo zlitine AlMgSi (ZDA tip 6xxx). Glede na namen uporabe izdelujemo profile v naslednjih stanjih: F, T1, T5 in T52.

Skoraj dvestoletna tradicija delovanja in proizvodne kapacitete so osnova za to, da lahko večino svoje proizvodnje izvozimo na zahtevna evropska tržišča. Slednje nas uvršča med srednje velike evropske proizvajalce in jasno kaže na konkurenčne prednosti našega podjetja.

Proizvajamo profile z največjim zunanjim premerom oziroma očrtanim krogom 320 mm. Minimalna debelina sten znaša 1,2 mm, po dogovoru lahko tudi 1 mm. Dopusten prečni prerez (Amax) znaša 11300 mm2. Za pregled kakovosti in geometrije naših izdelkov uporabljamo skenirno merilno napravo Romidot, ki omogoča bolj natančen pregled dimenzijskih toleranc v primerjavi z navadnimi merilnimi instrumenti.

Področja uporabe

procesna industrija
transport
gradbeništvo
pohištvena industrija
izdelava motornih vozil
izdelava gradbenih elementov
notranje oblikovanje
toplotna tehnika

Dimenzije

 

PRIKAZ DIMENZIJ PROFILOV
DIMENZIJE - CEVI

 

 

Anodizacija

Naše izdelke lahko v dogovoru s kupcem izdelamo tudi v eloksiranem stanju, in sicer skladno s standardom DIN ali EN.