B2B portal
Iskanje
Nazaj na novice

Naš čas za gibanje, druženje in zabavo: 24. športne igre – Impoliada 2023

V petek, 8., in v soboto, 9. septembra, smo si Impolčani priredili vrhunski dan športa, zabave in povezanosti na naših športnih igrah – Impoliadi 2023. Sodelavci smo se navdušeno pomerili v 17-ih različnih športnih disciplinah. Atmosfera je bila nabita s pričakovanjem, saj so ekipe pokazale izjemno borbenost, a hkrati tudi športno poštenost.

Vrhunec sobote je bil zagotovo zaključni dogodek na dvorcu Štatenberg, kjer smo slavili zmagovalce v vsaki disciplini. Vendar pa smo vsi skupaj ugotovili, da smo največji zmagovalci mi sami – s skupnim smehom, povezovanjem in nepozabnimi trenutki. Medalje in pokale sta na zaključnem dogodku podelila glavni izvršni direktor Andrej Kolmanič in izvršna direktorica za finance in informatiko Irena Šela. Prav tako smo udeležencem v okviru dobrodelnega srečelova podelili številne praktične nagrade, ki so jih prispevali naši poslovni partnerji.

Športne igre so ne samo okrepile timski duh, temveč tudi prispevale k naši kulturi sodelovanja. Zahvaljujemo se vsem, ki ste sodelovali, in čestitamo zmagovalcem. Skupaj smo dokazali, da smo več kot samo sodelavci – Impolčani smo družina.

Prvi utrinki dneva in nasmejani obrazi naših sodelavcev so že tukaj. Hvala, ker ste naredili naše športne igre nepozabne!

Naslednje leto pa bomo skupaj poskrbeli za še več zabave, smeha in športnih podvigov.

Zadnje novice

Card image cap

Letno poročilo skupine Impol za leto 2023

Objavljamo Letno poročilo skupine Impol in družbe Impol 2000, d. d., za leto 2023, v katerem se lahko podrobneje seznanite z našimi poslovnimi...

Card image cap

Ob svetovnem dnevu Zemlje se je Impol pridružil iniciativi GORSKI BIVAKI ZA BELE VRHOVE

Na svetovni dan Zemlje, 22. 4. 2024, je v prostorih Planinske zveze Slovenije potekala novinarska konferenca z najavo projekta Bivak za bele vrhove, katerega del je tudi...

Card image cap

Tiskovna konferenca ob zaključku projekta INDIGO

Danes smo na sedežu skupine Impol pripravili tiskovno konferenco ob zaključku projekta...

Card image cap

Vabimo vas na tiskovno konferenco: rezultati projekta INDIGO

Vabimo vas na tiskovno konferenco, kjer bomo predstavili rezultate projekta...