B2B portal
Iskanje
Nazaj na novice

Uspeh podjetja Impol: pridobili smo mednarodni standard SA 8000

Z veseljem sporočamo, da je Impol uspešno uradno pridobil mednarodni standard SA 8000. Ta priznani standard predstavlja pomemben korak v naših prizadevanjih za zagotavljanje etičnih, socialno odgovornih in trajnostnih poslovnih praks.

Standard SA 8000, razvit s strani Social Accountability International (SAI), je vodilni svetovni standard za družbeno odgovornost in etično delovanje podjetij. Ta standard zahteva, da podjetja vzpostavijo in ohranjajo delovne pogoje, ki spoštujejo človekove pravice, zagotavljajo varno in zdravo delovno okolje ter spodbujajo kulturo spoštovanja in enakih možnosti za vse zaposlene.

Pridobitev SA 8000 poudarja našo zavezanost k izboljšanju delovnih pogojev in okolja, krepitvi odnosov z zaposlenimi in partnerji ter ohranjanju visokih etičnih standardov v vseh naših poslovnih procesih. Zavezanost k družbeni odgovornosti in trajnostnemu razvoju je ključni del naše poslovne strategije in odseva našo predanost ne le doseganju poslovnih ciljev, ampak tudi prispevanju k boljšemu svetu za naše potomce.

V Impolu se zavedamo, da je pridobitev SA 8000 le del naše poti pri trajnostnemu poslovanju. Obvezujemo se k nenehnemu izboljševanju in udejanjanju načel SA 8000 v našem vsakdanjem poslovanju. Verjamemo, da bo ta pomemben dosežek pozitivno vplival na naše zaposlene, stranke, partnerje in skupnost kot celoto.

Zahvaljujemo se vsem sodelavcem, ki so omogočili ta pomemben mejnik, za predanost in odgovorno delo. Skupaj bomo nadaljevali z gradnjo odgovornega in trajnostnega podjetja, ki se ne ustavi pri doseganju standardov, ampak jih presega.

Več standardih in certifikatih najdete tukaj >>.

Zadnje novice

Card image cap

Vabimo vas na DAN ODPRTIH VRAT

...

Card image cap

Magična zabava za otroke naših zaposlenih z obiskom Dedka Mraza

Preteklo soboto, 2. 12. 2023, smo v Impolu priredili posebno doživetje za otroke naših zaposlenih, ki so v ogledu predstave 𝐌𝐚𝐠𝐢𝐜̌𝐧𝐢 𝐜𝐢𝐫𝐤𝐮𝐬, preživeli...

Card image cap

Srečanje upokojenih sodelavcev skupine Impol

Pretekli petek, 1. 12. 2023, smo v Impolu z veseljem gostili letno srečanje naših cenjenih upokojenih sodelavcev. Dogodek je bil poln smeha, radosti ter toplih ponovnih srečanj, kjer smo skupaj...

Card image cap

Podelitev priznanj in zahval za jubilante in inovatorje 2023

V petek, 24. 11. 2023, se je odvila slovesna prireditev, polna hvaležnosti in priznanj. Ta poseben dogodek je bil namenjen praznovanju dolgoletnih jubilantov, ki so svojo predanost in zvestobo...