B2B portal
Iskanje
Nazaj na novice

V Impolu izplačan regres za letni dopust v najvišjem neobdavčenem znesku

Medtem ko se v nekaterih podjetjih in sektorjih o regresu še pogovarjajo, smo v Impolu regres za letni dopust za leto 2022 že izplačali ob izplačilu aprilske plače.

17. maja 2022 smo zaposleni v družbah skupine Impol v Slovenski Bistrici prejeli regres v višini 1.927,08 evra neto, torej v najvišjem znesku do obdavčitve.

Regres za letni dopust so v Impolu prejeli vsi zaposleni, ki imajo sklenjeno delovno razmerje, tudi tisti, ki so bolniško odsotni ali so na starševskem dopustu. Tisti, ki so v Impolu zaposleni manj kot leto dni, jim pripada sorazmerni del regresa za letni dopust.

V Impolu trenutno dosegamo zastavljene cilje in da je temu tako, ste zaslužni prav vsi zaposleni, saj vsak prispeva svoj del v našemu mozaiku uspeha. Vsem se zahvaljujemo za trud in prispevek.

Vsem Impolčanom želimo, da si v času poletnih dopustov vzamete čas zase, za svoje bližnje in za svojo družino. Odmislite delovne obveznosti, prepustite se oddihu in novim doživetjem!

Zadnje novice

Card image cap

Odprodaja avtomatske tračne žage

Impol odprodaja avtomatsko tračno...

Card image cap

Letno poročilo skupine Impol za leto 2023

Objavljamo Letno poročilo skupine Impol in družbe Impol 2000, d. d., za leto 2023, v katerem se lahko podrobneje seznanite z našimi poslovnimi...

Card image cap

Ob svetovnem dnevu Zemlje se je Impol pridružil iniciativi GORSKI BIVAKI ZA BELE VRHOVE

Na svetovni dan Zemlje, 22. 4. 2024, je v prostorih Planinske zveze Slovenije potekala novinarska konferenca z najavo projekta Bivak za bele vrhove, katerega del je tudi...

Card image cap

Tiskovna konferenca ob zaključku projekta INDIGO

Danes smo na sedežu skupine Impol pripravili tiskovno konferenco ob zaključku projekta...