B2B portal
Iskanje
Nazaj na novice

Otvoritev igral OŠ Pohorskega odreda

Prikupni in nasmejani obrazi otrok, sonček, smeh in veselje …

V petek, 17. 6. 2022, so na Osnovni šoli Pohorskega odreda uradno otvorili igrala, pri nakupu katerih jim je pomagal Impol.

V okviru donacij, ki smo jih v Impolu letos namenili osnovnim šolam, se je Osnovna šola Pohorskega odreda odločila za nakup igral za učilnico na prostem, ki bodo pri otrocih spodbujala motorični razvoj. Pretekli petek so tako otroci z ravnateljico Tatjano Pufič na čelu na obisk in otvoritev igral povabili našega glavnega izvršnega direktorja Andreja Kolmaniča in izvršno direktorico za finance in informatiko Ireno Šela. Pozdravili so nas s prisrčnim programom, ravnateljica pa je poskrbela še za predstavitev šole. V zahvalo so otroci Impolu podarili ilustracijo igral, ki so jo posebej za to priložnost pripravili trije šolarji Zala, Jana in Andraž iz 3.b.

Ob tej priložnosti je Andrej Kolmanič izrazil navdušenje nad prijetnim sodelovanjem s šolami, hkrati pa pudaril, da bo Impol tudi v prihodnje po svojih najboljših močeh pomagal pri razvoju dodane vrednosti na področju izobraževanja v lokalnem okolju. »Zavedamo se, da so otroci naša prihodnost in naši bodoči sodelavci,” je še izpostavil.

Za konec pa dodal: “Ker so pred šolarji počitnice, jim vsem želimo uspešen zaključek šolskega leta ter veliko zabavnih in aktivnih poletnih doživetij!”

Zadnje novice

Card image cap

Odprodaja avtomatske tračne žage

Impol odprodaja avtomatsko tračno...

Card image cap

Letno poročilo skupine Impol za leto 2023

Objavljamo Letno poročilo skupine Impol in družbe Impol 2000, d. d., za leto 2023, v katerem se lahko podrobneje seznanite z našimi poslovnimi...

Card image cap

Ob svetovnem dnevu Zemlje se je Impol pridružil iniciativi GORSKI BIVAKI ZA BELE VRHOVE

Na svetovni dan Zemlje, 22. 4. 2024, je v prostorih Planinske zveze Slovenije potekala novinarska konferenca z najavo projekta Bivak za bele vrhove, katerega del je tudi...

Card image cap

Tiskovna konferenca ob zaključku projekta INDIGO

Danes smo na sedežu skupine Impol pripravili tiskovno konferenco ob zaključku projekta...