B2B portal
Iskanje
Nazaj na novice

Impolov dan družin: Nepozabno doživetje za več kot 500 udeležencev

V soboto, 13. 5., se je v Impolu odvijal priljubljen dogodek, imenovan Impolov dan družin. Ta poseben dogodek, namenjen zaposlenim in njihovim družinam, je bil dobra priložnost, da so se otroci lahko spoznali svet proizvodnje in bolje razumeli delo svojih staršev. Dogodek je bil tudi priložnost za krepitev družinskih vezi in spodbujanje zdravega medgeneracijskega povezovanja.

Impolov dan družin je privabil več kot 500 udeležencev, med katerimi je bilo kar 270 otrok. Ta visoka udeležba je dokazala, da je dogodek pritegnil pozornost in vzbudil zanimanje tako staršev kot otrok.

Ena izmed glavnih značilnosti Impolovega dne družin je bil ogled proizvodnih procesov. Otroci so spoznali različne oddelke podjetja, kjer so se lahko neposredno seznanili z delom svojih staršev. Ta izkušnja je bila izjemno poučna in zabavna, saj so otroci lahko videli, kako se iz surovega materiala oblikujejo končni izdelki. To je zagotovo okrepilo njihovo spoštovanje do staršev in jim dalo boljše razumevanje njihovega vsakdanjega dela.

Poleg ogleda proizvodnih procesov so bile na voljo tudi številne delavnice. Otroci so se lahko preizkusili v različnih ročnih spretnostih, se seznanili s tehniko in znanstvenimi preiskusi, se športno udejstvovali z metanjem na koš in ciljanjem gola ter udeležbo na poligonih. Manjkala niso tudi napihljiva igrala. Delavnice so ponudile priložnost za izražanje kreativnosti in spodbujanje otrokovega razvoja ter zdravja. Z veseljem in radovednostjo so se udeleževali aktivnosti ter se pri tem izjemno zabavali.

Vrhunec Impolovega dne družin je bila podelitev nagrad, ki so jih prispevala podjetja, s katerimi sodelujemo. Glavni izvršni direktor skupine Impol, Andrej Kolmanič, je nagovoril zbrane družine in otrokom razdelil nagrade. Hkrati je ob tej priložnosti skupina Impol donirala 2400 EUR za otroke zaposlenih, ki se soočajo z večjimi zdravstvenimi izzivi. Denar so »prislužili« zaposleni skupine Impol, ki so se udeležili dobrodelnega teka, organiziranega v sklopu tedna promocije zdravja in dobrega počutja.

Z Impolovim dnevom družin je skupina Impol obeležila 15. maj, svetovni dan družin, ki med drugim poudarja pomembnost družinskega povezovanja in skupnih aktivnosti.

Hvala vsem, ki ste sodelovali!

 

Zadnje novice

Card image cap

Vabimo vas na DAN ODPRTIH VRAT

...

Card image cap

Uspeh podjetja Impol: pridobili smo mednarodni standard SA 8000

Impol je uspešno uradno pridobil mednarodni standard SA 8000. Ta priznani standard predstavlja pomemben korak v naših prizadevanjih za zagotavljanje etičnih, socialno odgovornih in trajnostnih...

Card image cap

Magična zabava za otroke naših zaposlenih z obiskom Dedka Mraza

Preteklo soboto, 2. 12. 2023, smo v Impolu priredili posebno doživetje za otroke naših zaposlenih, ki so v ogledu predstave 𝐌𝐚𝐠𝐢𝐜̌𝐧𝐢 𝐜𝐢𝐫𝐤𝐮𝐬, preživeli...

Card image cap

Srečanje upokojenih sodelavcev skupine Impol

Pretekli petek, 1. 12. 2023, smo v Impolu z veseljem gostili letno srečanje naših cenjenih upokojenih sodelavcev. Dogodek je bil poln smeha, radosti ter toplih ponovnih srečanj, kjer smo skupaj...