B2B portal
Iskanje
Nazaj na novice

Impolov dan družin: Nepozabno doživetje za več kot 500 udeležencev

V soboto, 13. 5., se je v Impolu odvijal priljubljen dogodek, imenovan Impolov dan družin. Ta poseben dogodek, namenjen zaposlenim in njihovim družinam, je bil dobra priložnost, da so se otroci lahko spoznali svet proizvodnje in bolje razumeli delo svojih staršev. Dogodek je bil tudi priložnost za krepitev družinskih vezi in spodbujanje zdravega medgeneracijskega povezovanja.

Impolov dan družin je privabil več kot 500 udeležencev, med katerimi je bilo kar 270 otrok. Ta visoka udeležba je dokazala, da je dogodek pritegnil pozornost in vzbudil zanimanje tako staršev kot otrok.

Ena izmed glavnih značilnosti Impolovega dne družin je bil ogled proizvodnih procesov. Otroci so spoznali različne oddelke podjetja, kjer so se lahko neposredno seznanili z delom svojih staršev. Ta izkušnja je bila izjemno poučna in zabavna, saj so otroci lahko videli, kako se iz surovega materiala oblikujejo končni izdelki. To je zagotovo okrepilo njihovo spoštovanje do staršev in jim dalo boljše razumevanje njihovega vsakdanjega dela.

Poleg ogleda proizvodnih procesov so bile na voljo tudi številne delavnice. Otroci so se lahko preizkusili v različnih ročnih spretnostih, se seznanili s tehniko in znanstvenimi preiskusi, se športno udejstvovali z metanjem na koš in ciljanjem gola ter udeležbo na poligonih. Manjkala niso tudi napihljiva igrala. Delavnice so ponudile priložnost za izražanje kreativnosti in spodbujanje otrokovega razvoja ter zdravja. Z veseljem in radovednostjo so se udeleževali aktivnosti ter se pri tem izjemno zabavali.

Vrhunec Impolovega dne družin je bila podelitev nagrad, ki so jih prispevala podjetja, s katerimi sodelujemo. Glavni izvršni direktor skupine Impol, Andrej Kolmanič, je nagovoril zbrane družine in otrokom razdelil nagrade. Hkrati je ob tej priložnosti skupina Impol donirala 2400 EUR za otroke zaposlenih, ki se soočajo z večjimi zdravstvenimi izzivi. Denar so »prislužili« zaposleni skupine Impol, ki so se udeležili dobrodelnega teka, organiziranega v sklopu tedna promocije zdravja in dobrega počutja.

Z Impolovim dnevom družin je skupina Impol obeležila 15. maj, svetovni dan družin, ki med drugim poudarja pomembnost družinskega povezovanja in skupnih aktivnosti.

Hvala vsem, ki ste sodelovali!

 

Zadnje novice

Card image cap

Objava 27. sklica skupščine delničarjev družbe Impol 2000, d. d.

Na podlagi 31. člena Statuta družbe pooblaščenke Impol 2000, d. d., in na podlagi svojega sklepa z dne 30. 5. 2024 upravni odbor družbe Impol 2000, d. d., sklicuje skupščino delničarjev...

Card image cap

Dan družin v Impolu: praznik povezanosti in veselja

V soboto, 18. maja, smo v Impolu organizirali že tradicionalni Dan družin, ko so naši zaposleni pripeljali svoje družine in skupaj smo preživeli čudovit dopoldan, poln zabave, smeha in srčnih...

Card image cap

Letno poročilo skupine Impol za leto 2023

Objavljamo Letno poročilo skupine Impol in družbe Impol 2000, d. d., za leto 2023, v katerem se lahko podrobneje seznanite z našimi poslovnimi...

Card image cap

Ob svetovnem dnevu Zemlje se je Impol pridružil iniciativi GORSKI BIVAKI ZA BELE VRHOVE

Na svetovni dan Zemlje, 22. 4. 2024, je v prostorih Planinske zveze Slovenije potekala novinarska konferenca z najavo projekta Bivak za bele vrhove, katerega del je tudi...