B2B portal
Iskanje
Nazaj na novice

Impol razpisuje 15 kadrovskih štipendij za metalurške tehnike

Te zanimata tehnika in razvoj?

Želiš soustvarjati boljšo prihodnost?

Si praktično naravnan/na?

Imaš inženirsko žilico?

Si zvedav/a in se rad/a spustiš v podrobnosti?

Si želiš uspešne kariere v poslovnem svetu?

 

Impol aktivno sodeluje s SŠSB pri izvajanju programa Metalurški tehnik. Letos ponovno razpisujemo 15 kadrovskih štipendij za program METALURŠKI TEHNIK.

 

Postani del naše družine in si s štipendijo odpri vrata v varno prihodnost!

Več o štipendiranju najdeš tukaj >>>

 

Že poznaš Impol?

Impolove izdelke najdete v BMW-jih, KTM-ih, Mercedesih, v Ferrarijih, v embalaži za zdravila, v kuhinjskih posodah Tefal, v aluminijastih delih modernega pohištva … praktično povsod!

Impol je največji predelovalec aluminijevih polizdelkov v Sloveniji, ki kupcem ponuja raznovrsten prodajni program – valjane in stiskane aluminijeve izdelke z visoko stopnjo dodelave, kateri po kakovostnih zahtevah ustrezajo najvišjim standardom. Našo odličnost potrjujejo številni predstavniki prestižnih blagovnih znamk iz najzahtevnejših industrij (avtomobilska, prehrambena, farmacevtska, letalska, gradnja strojev, transport, gradbeništvo in drugi).

Naše poslovanje je neposredno povezano z družbeno odgovornim poslovnim modelom, ki zajema usmerjenost h krožnemu gospodarstvo, proizvodnjo trajnostnih izdlekov, ki jih je v celoti možno reciklirati, odgovoren odnos do narave, okolja in zaposlenih ter usmerjenost v prihodnost. 

Zgodovina Impola se je pričela že leta 1825. Danes pa skupina Impol zaposluje 2.400 ljudi (1.300 v Slovenski Bistrici, 450 v Šibeniku in 650 v Sevojnu) in proizvaja več kot 250.000 ton aluminijevih izdelkov letno.

Kaj pomeni zaposlitev v Impolu?

  • Stabilno delovno mesto v podjetju s tradicijo dolgo skoraj 200 let.
  • Plača je višja od povprečja panoge in državnega povprečja.
  • Zaposleni prejmejo regres za letni dopust v maksimalnem znesku, ob doseganju zastavljenih poslovnih ciljev skupine prejmejo 13. plačo.
  • Zaposlenim omogočamo izobraževanje in usposabljanje skladno s potrebami skupine Impol.
  • Zaposleni so nagrajeni za 10, 20, 30 ali 40 let dela v skupini Impol.
  • Ustanovili smo društvo za promocijo zdravja Impol za izboljšanje kakovosti življenja naših zaposlenih.
  • Vpeljan imamo sistem nagrajevanja inovacij in koristnih predlogov.
  • Vsako leto organiziramo številne dogodke za zaposlene (zimske in letne športne igre, dan družin, jubilanti in inovatorji, srečanje upokojencev, Dedek mraz …).

 

Zadnje novice

Card image cap

Objava 27. sklica skupščine delničarjev družbe Impol 2000, d. d.

Na podlagi 31. člena Statuta družbe pooblaščenke Impol 2000, d. d., in na podlagi svojega sklepa z dne 30. 5. 2024 upravni odbor družbe Impol 2000, d. d., sklicuje skupščino delničarjev...

Card image cap

Dan družin v Impolu: praznik povezanosti in veselja

V soboto, 18. maja, smo v Impolu organizirali že tradicionalni Dan družin, ko so naši zaposleni pripeljali svoje družine in skupaj smo preživeli čudovit dopoldan, poln zabave, smeha in srčnih...

Card image cap

Letno poročilo skupine Impol za leto 2023

Objavljamo Letno poročilo skupine Impol in družbe Impol 2000, d. d., za leto 2023, v katerem se lahko podrobneje seznanite z našimi poslovnimi...

Card image cap

Ob svetovnem dnevu Zemlje se je Impol pridružil iniciativi GORSKI BIVAKI ZA BELE VRHOVE

Na svetovni dan Zemlje, 22. 4. 2024, je v prostorih Planinske zveze Slovenije potekala novinarska konferenca z najavo projekta Bivak za bele vrhove, katerega del je tudi...