B2B portal
Iskanje
Nazaj na novice

Štajerski gospodarski oskar

Z veseljem in ponosom sporočamo, da smo v podjetju Impol prejeli prestižno nagrado – Štajerskega oskarja za veliko podjetje, kar odraža našo neomajno zavezanost kakovosti in inovativnosti v industriji aluminija. To priznanje ne potrjuje samo naših dolgoletnih naporov za izpolnjevanje najvišjih standardov, temveč tudi utrjuje naš položaj vodilnega akterja v panogi ne le v Sloveniji, ampak tudi širše.

Nagrada je plod skupnega dela, predanosti in trdega dela vsakega člana naše ekipe. Zahvaljujemo se vsem zaposlenim, partnerjem in strankam, ki so del naše uspešne zgodbe. V prihodnje se zavezujemo k nadaljnjemu razvoju in izboljšavam, saj nas takšna priznanja še dodatno motivirajo.

Podelitev Štajerskih gospodarskih oskarjev 2022 osvetlila najboljša podjetja regije

V prestižnem mariborskem hotelu Habakuk je v sredo, 18. 10., potekala podelitev 1. Štajerskih gospodarskih oskarjev za leto 2022, kjer so bila nagrajena izstopajoča podjetja štajerske regije. Ročno izdelane nagrade, ki so vsebovale del najstarejše trte na svetu, so bile podeljene v petih kategorijah.

  • Štajerski zaposlovalec 2022: Podjetje Intera, o. o., s Ptuja je bilo nagrajeno za svoja prizadevanja v dobrobit zaposlenih.
  • Najperspektivnejše podjetje: MOS Invest iz Celja je prejelo nagrado zaradi kakovostne rasti in ambicioznih razvojnih načrtov na področju obnovljivih virov energije.
  • Mikro in mala podjetja: podjetje Primius gradnje, o. o., iz Maribora je bilo nagrajeno za izjemno uspešnost in trajnostni odnos do stanovanjske gradnje.
  • Srednje velika podjetja: podjetje Kronoterm je bilo izpostavljeno kot most med mikro, malimi in velikimi podjetji in je bilo pohvaljeno za visoko učinkovitost svojih naprav in skrb za okolje.
  • Veliko podjetje: Impol 2000, d., iz Slovenske Bistrice je prejelo priznanje v kategoriji velikih podjetij.

Več kot 300 izbranih gostov se je udeležilo dogodka, kjer so priznanja podelili najboljšim podjetjem za njihove dosežke in prispevke k regionalnemu gospodarstvu.

 

Štajerski gospodarski oskar začenja novo tradicijo

Štajerski gospodarski oskar je nova nagrada na področju gospodarstva, ki sta jo skupaj zasnovali Štajerska gospodarska zbornica in Regionalna gospodarska zbornica Celje (RGZC) in združuje vse dosedanje znanje in izkušnje Štajerske gospodarske zbornice na področju oblikovanja priznanj in podeljevanja nagrad.

 

Fotografije: maribor24.si

Zadnje novice

Card image cap

Magična zabava za otroke naših zaposlenih z obiskom Dedka Mraza

Preteklo soboto, 2. 12. 2023, smo v Impolu priredili posebno doživetje za otroke naših zaposlenih, ki so v ogledu predstave 𝐌𝐚𝐠𝐢𝐜̌𝐧𝐢 𝐜𝐢𝐫𝐤𝐮𝐬, preživeli...

Card image cap

Srečanje upokojenih sodelavcev skupine Impol

Pretekli petek, 1. 12. 2023, smo v Impolu z veseljem gostili letno srečanje naših cenjenih upokojenih sodelavcev. Dogodek je bil poln smeha, radosti ter toplih ponovnih srečanj, kjer smo skupaj...

Card image cap

Podelitev priznanj in zahval za jubilante in inovatorje 2023

V petek, 24. 11. 2023, se je odvila slovesna prireditev, polna hvaležnosti in priznanj. Ta poseben dogodek je bil namenjen praznovanju dolgoletnih jubilantov, ki so svojo predanost in zvestobo...

Card image cap

ImpolCup 2023: tekmovanje naših viličaristov in viličaristk

V petek, 15. septembra 2023, je tekmovalno prizorišče na parkirišču pred Impolom živelo v ritmu spretnostne vožnje naših viličaristov in viličaristk, ki so se borili za prestižni naslov...