B2B portal
Iskanje
Nazaj na novice

Štajerski gospodarski oskar

Z veseljem in ponosom sporočamo, da smo v podjetju Impol prejeli prestižno nagrado – Štajerskega oskarja za veliko podjetje, kar odraža našo neomajno zavezanost kakovosti in inovativnosti v industriji aluminija. To priznanje ne potrjuje samo naših dolgoletnih naporov za izpolnjevanje najvišjih standardov, temveč tudi utrjuje naš položaj vodilnega akterja v panogi ne le v Sloveniji, ampak tudi širše.

Nagrada je plod skupnega dela, predanosti in trdega dela vsakega člana naše ekipe. Zahvaljujemo se vsem zaposlenim, partnerjem in strankam, ki so del naše uspešne zgodbe. V prihodnje se zavezujemo k nadaljnjemu razvoju in izboljšavam, saj nas takšna priznanja še dodatno motivirajo.

Podelitev Štajerskih gospodarskih oskarjev 2022 osvetlila najboljša podjetja regije

V prestižnem mariborskem hotelu Habakuk je v sredo, 18. 10., potekala podelitev 1. Štajerskih gospodarskih oskarjev za leto 2022, kjer so bila nagrajena izstopajoča podjetja štajerske regije. Ročno izdelane nagrade, ki so vsebovale del najstarejše trte na svetu, so bile podeljene v petih kategorijah.

  • Štajerski zaposlovalec 2022: Podjetje Intera, o. o., s Ptuja je bilo nagrajeno za svoja prizadevanja v dobrobit zaposlenih.
  • Najperspektivnejše podjetje: MOS Invest iz Celja je prejelo nagrado zaradi kakovostne rasti in ambicioznih razvojnih načrtov na področju obnovljivih virov energije.
  • Mikro in mala podjetja: podjetje Primius gradnje, o. o., iz Maribora je bilo nagrajeno za izjemno uspešnost in trajnostni odnos do stanovanjske gradnje.
  • Srednje velika podjetja: podjetje Kronoterm je bilo izpostavljeno kot most med mikro, malimi in velikimi podjetji in je bilo pohvaljeno za visoko učinkovitost svojih naprav in skrb za okolje.
  • Veliko podjetje: Impol 2000, d., iz Slovenske Bistrice je prejelo priznanje v kategoriji velikih podjetij.

Več kot 300 izbranih gostov se je udeležilo dogodka, kjer so priznanja podelili najboljšim podjetjem za njihove dosežke in prispevke k regionalnemu gospodarstvu.

 

Štajerski gospodarski oskar začenja novo tradicijo

Štajerski gospodarski oskar je nova nagrada na področju gospodarstva, ki sta jo skupaj zasnovali Štajerska gospodarska zbornica in Regionalna gospodarska zbornica Celje (RGZC) in združuje vse dosedanje znanje in izkušnje Štajerske gospodarske zbornice na področju oblikovanja priznanj in podeljevanja nagrad.

 

Fotografije: maribor24.si

Zadnje novice

Card image cap

Vabimo vas na tiskovno konferenco: rezultati projekta INDIGO

Vabimo vas na tiskovno konferenco, kjer bomo predstavili rezultate projekta...

Card image cap

DAN ODPRTIH VRAT: za mlade nadobudneže

Za vse, ki jih zanimajo tehnični poklici, štipendije ali opravljanje prakse pri nas ter njihove starše, smo pripravili 𝐃𝐚𝐧 𝐨𝐝𝐩𝐫𝐭𝐢𝐡...

Card image cap

Sneg, sonček, zabava na snegu … 5. ZIMSKA IMPOLIADA

Na zasneženih Treh kraljih nas je razvajal sončen dan. Udeleženci, ki jih je bilo letos največ doslej, so se pomerili v petih disciplinah, manjkalo pa ni niti...

Card image cap

Uspeh podjetja Impol: pridobili smo mednarodni standard SA 8000

Impol je uspešno uradno pridobil mednarodni standard SA 8000. Ta priznani standard predstavlja pomemben korak v naših prizadevanjih za zagotavljanje etičnih, socialno odgovornih in trajnostnih...