Menu

ZAKAJ IMPOL?
KER IZPOLNIMO VAŠE ŽELJE, PRILAGODIMO SE RAZLIČNIM ZAHTEVAM IN SKUPAJ Z VAMI RAZVIJAMO IZDELEK, KI DOSEGA VISOKE STANDARDE KAKOVOSTI IN ZANESLJIVOSTI. SMO RAZNOVRSTNI IN ENKRATNI OBENEM.

Korporativni film skupine Impol

Impol glavni sponzor dogodka 6. Fridin rojstni dan

22. 9. 2017

Kdaj? Sobota, 16. 9. 2017, 9.00 – 14.00

Kje? Športna dvorana Slovenska Bistrica

Fridina Mišnica in Impol sta organizirala dogodek za otroke, 6. Fridin rojstni dan – letos smo ga tematsko naslovili: FRIDA RECIKLIRA. Dogodka se je tudi letos udeležilo več kot 1000 obiskovalcev. Dogodek za otroke smo zaradi napovedi slabega vremena prestavili v Športno dvorano Slovenska Bistrica. Najem športne dvorane nam je zagotovila Občina Slovenska Bistrica. A slabo vreme ni pokvarilo vzdušja, nasprotno: otroci in starši so na dogodku izjemno uživali in bili navdušeni nad dogajanjem, ki smo ga pripravili.

V okviru soorganizacije Fridine Mišnice in Impola smo k sodelovanju uspeli pritegniti različne Bistriške organizacije in tako smo skupaj stopili bližje k cilju, da povežemo Slovensko Bistrico in skupaj sooustvarjamo razvojno izobraževalne ter hkrati zabavne projekte za otroke.

Zakaj sodeluje skupina Impol?

Impol soustvarja kakovost življenja v lokalnem okolju. Skrb za okolju prijazno ravnanje gojimo že desetletja. Delujemo po načelih trajnostnega razvoja, ki ima pri nas izjemen pomen. To zavest se trudimo razširiti tudi med mladimi v Slovenski Bistrici, ki jih želimo z dogodki z družbenoodgovorno noto osveščati o pomembnosti odgovornega ravnanja do okolja in pri njih vzbuditi zanimanje za znanost kot gonilo prihodnjega razvoja.

Kot generalni sponzor želimo omogočiti, da se praznovanje Fridinega rojstnega dne zasidra v slovenjebistriško življenje in postane prepoznaven bistriški dogodek, ki ga soustvarjajo številne lokalne organizacije. Zelo smo veseli, da dogodek doživlja tako prijeten in pozitiven odziv med Bistričani. Verjamemo, da bo se takšna tradicija nadaljevala­­ tudi v prihodnosti.