Menu

ZAKAJ IMPOL?
KER IZPOLNIMO VAŠE ŽELJE, PRILAGODIMO SE RAZLIČNIM ZAHTEVAM IN SKUPAJ Z VAMI RAZVIJAMO IZDELEK, KI DOSEGA VISOKE STANDARDE KAKOVOSTI IN ZANESLJIVOSTI. SMO RAZNOVRSTNI IN ENKRATNI OBENEM.

Korporativni film skupine Impol

20. IMPOLIADA

13. 9. 2017

20. športne igre Industrijske cone Impol

V petek, 8., in soboto, 9. septembra, so se odvile že 20. športne igre Industrijske cone Impol.

Zaposleni smo se pomerili v 17.-ih disciplinah: kolesarjenju, kegljanju, šahu, taroku, streljanju z zračno puško, ruskem kegljanju, pikadu, malem nogometu, odbojki, tenisu, namiznem tenisu, atletskem mnogoboju, badmintonu, ribolovu in ulični košarki, bili smo tudi na pohodu. Letos smo organizirali še hitri ribolov in obudili disciplino vlečenje vrvi. Skupaj se je na tekmovanja prijavilo okoli 800 zaposlenih.

Športne igre so se letos, zaključile na ribniku Farovec, kjer je bilo v soboto ob prijetnem sončnem vremenu že od jutranjih ur zelo veselo. Tam smo namreč poleg taroka, odbojke na mivki, pikada in  ruskega kegljanja organizirali tudi hitri ribolov ter vlečenje vrvi. Zaposleni pa smo se za zabavo med seboj lahko pomerili še v »sumoball-u«. Po podelitvi odličij najboljšim smo se še dolgo v noč zabavali ob ansamblu Toti Štajerci.