B2B portal
Iskanje
Nazaj na novice

Dedek Mraz je obiskal otroke zaposlenih v skupini Impol

Športno dvorano Slovenska Bistrica je v soboto, 7. decembra napolnil otroški smeh, saj je otroke zaposlenih v skupini Impol obiskal Dedek Mraz. Res je, da je stari dobri Dedek Mraz obdaril otroke, stare do deset let, a to še zdaleč ni vse.

Otroci so se zbrali ob 10. uri in si najprej ogledali predstavo Čarobni prazniki, v kateri se je Snežna kraljica pripravljala na novoletno praznovanje. A kot nalašč ji je šlo vse narobe, še sestrice snežinke niso želele skočiti na zemljo. Ko je že preizkusila vse svoje trike in je že skoraj obupala, se je spomnila starega prijatelja Uršolina. Snežna kraljica je zato obiskala njegov grad.

Uršulin jo je najprej podučil, da ni primerno stikati po tujih stvareh, nato pa ji je pomagal pričarati sneg. Uršulinu so seveda pomagali otroci, saj ni šlo brez njihove pomoči. S skupnimi močmi so pričarali prve snežinke.

Po predstavi so otroci svojo ustvarjalnost izražali v različnih delavnicah, predvsem so se družili, igrali in nasmejali, starši pa so lahko poklepetali s svojimi sodelavci in prijatelji. Dogodka se je udeležilo preko 550 otrok, ki so prišli v spremstvu staršev, sestric in bratcev, tako da je bilo veselo in živahno.

Zadnje novice

Card image cap

Ob svetovnem dnevu Zemlje se je Impol pridružil iniciativi GORSKI BIVAKI ZA BELE VRHOVE

Na svetovni dan Zemlje, 22. 4. 2024, je v prostorih Planinske zveze Slovenije potekala novinarska konferenca z najavo projekta Bivak za bele vrhove, katerega del je tudi...

Card image cap

Tiskovna konferenca ob zaključku projekta INDIGO

Danes smo na sedežu skupine Impol pripravili tiskovno konferenco ob zaključku projekta...

Card image cap

Vabimo vas na tiskovno konferenco: rezultati projekta INDIGO

Vabimo vas na tiskovno konferenco, kjer bomo predstavili rezultate projekta...

Card image cap

DAN ODPRTIH VRAT: za mlade nadobudneže

Za vse, ki jih zanimajo tehnični poklici, štipendije ali opravljanje prakse pri nas ter njihove starše, smo pripravili 𝐃𝐚𝐧 𝐨𝐝𝐩𝐫𝐭𝐢𝐡...