Menu

Vrste odkovkov

Ponujamo pestro paleto izdelkov

Ponudba naših odkovkov je zelo raznovrstna in vsebuje tudi odkovke, znane pod imenom D-deli. S to oznako označujemo izdelke, ki so za varnost življenjskega pomena in morajo biti ustrezno dokumentacijsko podprti. Odkovke odlikujejo natančnost dimenzij in dobre mehanske lastnosti.

Motociklizem

Odkovki za motocikle predstavljajo naš največji delež proizvodnje. Kakovostne odkovke dobavljamo vsem evropskim izdelovalcem motociklov. Tovrstne odkovke odlikuje brezhiben izgled, ki je prav tako ključnega pomena.

Odkovki za kompresorje

Velik odstotek proizvodnje je namenjen delom za kompresorje, predvsem za kompresorje za hladilne naprave. Glavni odkovki iz tega področja so povezovalne palice in ohišja ventilov.

Industrija koles

Aluminijevi odkovki so pri proizvodnji koles prisotni že več desetletij. Predstavljajo odličen kompromis med mehanskimi lastnostmi in težo komponent. Takšni odkovki so hkrati bistveno bolj ekonomični od nekaterih sestavljenih materialov, kot je na primer karbon. Naš najpomembnejši odkovek na tem področju je ročica pedala. 

Avtomobilska industrija

Hitra rast uporabe delov iz aluminija v avtomobilih se odraža tudi pri nas. Vsako leto povečujemo število odkovkov, proizvedenih za nove, moderne avtomobile. Sodelujemo s proizvajalci maloserijskih, luksuznih avtomobilov, za katere z veseljem iščemo unikatne rešitve.
Izdelujemo varnostne komponente za motorje, vzmetenja, prenose in zavorne sisteme. Odkovke popolnoma prilagodimo zahtevam kupcev.

Ostali odkovki

Pomemben delež izdelkov predstavljajo tudi odkovki za druge industrije. Med najpomembnejši sodita industrija športnih rekvizitov in oborožitvena industrija. Za ti industriji izdelujemo zahtevne odkovke po meri, ki zahtevajo veliko fleksibilnosti in hitro odzivnost.
Več informacij ...

Kontakt:
mag. Urh Knuplež
T: 02 805 54 40
F: 02 805 54 49
urh.knuplez@stampal-sb.si