B2B portal
Iskanje
Nazaj na novice

Pestro dogajanje na 2. zimski Impoliadi

V soboto, 26. 1. 2019, so potekale zimske športne igre Skupine Impol. Druženje je potekalo na Smučišču RTC Trije Kralji.

Več kot 130 zaposlenih se je pomerilo v 4 različnih disciplinah: v smučarskem veleslalomu, bordanju, pležuhijadi in izdelovanju snežaka. Najprej so se po smučarski progi spustile ekipe veleslaloma, ki so tekmovale v treh kategorijah: ženske, moški nad 45 let in moški do 45 let, sledilo pa je tekmovanje v bordanju.

Ob vsem dogajanju so na pričetek ustvarjanja čakale dobro opremljene ekipe za izdelovanje snežakov, kjer inovativnosti in humorja ni manjkalo. Zmagovalna ekipa v postavljanju snežaka je tudi letos bila ekipa Stampala, ki je celotne priprave in izdelovanje snežaka zavila v smeha polno druženje.

Najbolj napeto je bilo seveda na koncu, in sicer tekmovanje v pležuhijadi. Tekmovanje se je izkazalo za dokaj adrenalinsko, še posebej pestro je bilo v ciljni ravnini, kjer so padci oziroma smuk skozi ciljno ravnino bili ključni za zmago.

Vsa tekmovanja so bila izjemno zanimiva. Poleg odličnih tekmovalcev so za dobro vzdušje poskrbeli navijači, dobra glasba in entuziastično povezovanje dogodka – tako je bilo vseskozi poskrbljeno za smeh in dobro voljo.

Prijetnemu druženju zaposlenih je bilo naklonjeno tudi lepo vreme. Dobra volja in športni duh pa so poskrbeli za prijetno toplino. Po razglasitvi rezultatov se je druženje nadaljevalo v pozno popoldne.

Zadnje novice

Card image cap

Ob svetovnem dnevu Zemlje se je Impol pridružil iniciativi GORSKI BIVAKI ZA BELE VRHOVE

Na svetovni dan Zemlje, 22. 4. 2024, je v prostorih Planinske zveze Slovenije potekala novinarska konferenca z najavo projekta Bivak za bele vrhove, katerega del je tudi...

Card image cap

Tiskovna konferenca ob zaključku projekta INDIGO

Danes smo na sedežu skupine Impol pripravili tiskovno konferenco ob zaključku projekta...

Card image cap

Vabimo vas na tiskovno konferenco: rezultati projekta INDIGO

Vabimo vas na tiskovno konferenco, kjer bomo predstavili rezultate projekta...

Card image cap

DAN ODPRTIH VRAT: za mlade nadobudneže

Za vse, ki jih zanimajo tehnični poklici, štipendije ali opravljanje prakse pri nas ter njihove starše, smo pripravili 𝐃𝐚𝐧 𝐨𝐝𝐩𝐫𝐭𝐢𝐡...