B2B portal
Iskanje
Nazaj na novice

Impol na Sejmu Aluminium 2018

Kupci zelo cenijo partnerski odnos Impola

Med 9. in 11. oktobrom se je ekipa Impola udeležila sejma Aluminium 2018 v Düsseldorf, ki je največji tovrstni sejem na svetu. Na sejem je odpotovala tehnično-prodajna ekipa skupine Impol z namenom sklepanja novih prodajnih poslov, utrjevanja vezi z obstoječimi strankami, iskanja novih poslovnih priložnosti in zagotavljanja dolgoročne rasti skupine Impol. Obiskovalci razstavnega prostora so bile večinoma redne stranke. V primerjavi s prejšnjimi leti je razstavni prostor obiskalo tudi veliko število kupcev iz Severne in Srednje Amerike, ki z Impolom večinoma neposredno sodelujejo.

Kupci so Impol ocenili pozitivno, nekaj pripomb so imeli le na zamude, ki so letos presegale želene kazalnike. Kupci visoko razpršenost prodajnega asortimana prepoznavajo kot prednost, ki prinaša večjo varnost pred izpadi posameznih programov. Poudarili so visoko specializiranost na nišnih področjih. Predvsem pa cenijo partnerski odnos in gostoljubje Impola. Odzivi s sejma kažejo, da Impol deluje v pravi smeri in da ima trdne temelje za dobro prihodnost.

Letos je Impol za najpomembnejše stranke na vrhuncu sejemskega dogajanja organizirali poseben dogodek, ki je zajemal glasbeno in kulinarično druženje. Gostje so se lahko sprostili ob slovenski tradicionalni glasbi, za katero je posrbel virtuoz na harmoniki Marko Hatlak, in dobri kulinariki. Dogodek je bil odlično sprejet, vzdušje med gosti pa zelo pozitivno.

 

Aluminium 2018 v številkah

Število obiskovalcev sejma: 24.148

Število razstavljavcev: 950

Število obiskovalcev razstavnega prostora Impola: več kot 500

 

Zadnje novice

Card image cap

Ob svetovnem dnevu Zemlje se je Impol pridružil iniciativi GORSKI BIVAKI ZA BELE VRHOVE

Na svetovni dan Zemlje, 22. 4. 2024, je v prostorih Planinske zveze Slovenije potekala novinarska konferenca z najavo projekta Bivak za bele vrhove, katerega del je tudi...

Card image cap

Tiskovna konferenca ob zaključku projekta INDIGO

Danes smo na sedežu skupine Impol pripravili tiskovno konferenco ob zaključku projekta...

Card image cap

Vabimo vas na tiskovno konferenco: rezultati projekta INDIGO

Vabimo vas na tiskovno konferenco, kjer bomo predstavili rezultate projekta...

Card image cap

DAN ODPRTIH VRAT: za mlade nadobudneže

Za vse, ki jih zanimajo tehnični poklici, štipendije ali opravljanje prakse pri nas ter njihove starše, smo pripravili 𝐃𝐚𝐧 𝐨𝐝𝐩𝐫𝐭𝐢𝐡...