B2B portal
Iskanje
Nazaj na novice

Prve informacije o izvozu skupine Impol v letu 2017

Skupina Impol je v primerjavi z letom 2016 vrednost izvoza povečala za 28 odstotkov in z izvozom ustvarila 94 odstotkov prihodkov. Skupna vrednost izvoza v letu 2017 je znašala 629 milijonov EUR. Od tega je izvoz v države Evropske unije dosegel vrednost 559 milijonov EUR, izvoz v ostale evropske države pa 25 milijonov EUR. Na ostale celine smo izvozili blago v vrednosti 44 milijonov EUR. Izdelke izvažamo v 50 različnih držav, med njimi je naš najpomembnejši trg Nemčija, kjer ustvarimo 37 odstotkov prihodkov.

V letu 2018 načrtujemo obseg izvoza v višini 685 milijonov EUR oziroma 9-odstotno povečanje prihodkov s tujih trgov.

Na dan 31. 12. 2017 je bilo v skupini Impol 2284 zaposlenih. V letu 2018 načrtujemo, da bomo dodatno zaposlili še približno 70 ljudi.

Informacije, ki jih vsebuje objava, bodo na voljo na uradni spletni strani skupine Impol, www.impol.si, najmanj 5 let od datuma objave.

Uprava družbe Impol 2000, d. d.

Zadnje novice

Card image cap

Tiskovna konferenca ob zaključku projekta INDIGO

Danes smo na sedežu skupine Impol pripravili tiskovno konferenco ob zaključku projekta...

Card image cap

Vabimo vas na tiskovno konferenco: rezultati projekta INDIGO

Vabimo vas na tiskovno konferenco, kjer bomo predstavili rezultate projekta...

Card image cap

DAN ODPRTIH VRAT: za mlade nadobudneže

Za vse, ki jih zanimajo tehnični poklici, štipendije ali opravljanje prakse pri nas ter njihove starše, smo pripravili 𝐃𝐚𝐧 𝐨𝐝𝐩𝐫𝐭𝐢𝐡...

Card image cap

Sneg, sonček, zabava na snegu … 5. ZIMSKA IMPOLIADA

Na zasneženih Treh kraljih nas je razvajal sončen dan. Udeleženci, ki jih je bilo letos največ doslej, so se pomerili v petih disciplinah, manjkalo pa ni niti...